آموزش تری دی مکس جلسه 17

ساخت وبلاگ
مثلا:

مجموعه از یک استخوان Character mesh ,bone   ,  IK ها  ,  control  ها , shapes  ها را می توان در قالب یک assembly  به صورت یکجا در اختیار بگیریم که در این حالت وقتی ما assembly را از این مجموعه ایجاد می کنیم , این فرصت و اجازه را خواهیم داشت که انیمیشنی را بر روی آن character ,load  کنیم یا انیمیشن موجود را ذخیره سازی کنیم.

در صورتی که ما این قابلیها را از طریق assembly  و گروه به صورت استاندارد و در اختیار نخواهیم داشت در حقیقت وقتی ما از گروه و assembly  استفاده می کنیم مجبور هستیم گروه را باز کنیم یا از بین ببریم تا بتوانیم به صورت مستقیم به اعضای character مورد نظر و اشیای character مربوطه دسترسی پیدا کنیم .

به صورت پیش فرض گزینه assembly character   ,بر روی Interface   نرم افزاز در اختیار ما قرار نمی گیرد, برای در اختیار گرفتن این گزینه :



 

توسط اعمال انجام شده به این گزینه می توانیم دسترسی داشته باشیم.

 

پس برای این کار کل مجموعه از bone  ها را انتخاب می نماییم و با آمدن در منوی animate  و گزینه character  create را فعال می کنیم که create assembly   , کاراکتری   که از قبل ایجاد نموده ایم را در قالب یک گروه اشیا در اختیار ما قرار میدهد .



با اجرا نمودن این گزینه یک icon  برای ما قابل رویت می شود که این مجموعه از bone  ها ,در قالب یک assembly  در داخل محیط موجود می باشند.

 

با انتخاب نمودن اشیای مد نظرمان می توانیم آنها را به assembly  اضافه نمایم که با فعال نمودن گزینه create assembly   به این مهم دسترسی پیدا می کنیم .
روش دیگر کلیک نمودن بر روی icon  مورد نظر و رفتن به modify panel, و اضافه کردن اشیا به صورت دستی می باشد و این عمل با فعال نمودن گزینه add  به صورت دستی صورت می پذیرد.
 

البته همیشه مجبور نیستیم از bone  ها , helpers  یا اشیای این چنینی استفاده نماییم, هر شی که سلسله مراتبی را دارا باشد و در داخل این assembly  در اختیار ما قرار گیرد create assembly می تواند در آن شرایط مفید فایده قرار بگیرد.

 

همچنین تمام اشیا موجود در داخل یک create assembly را صرفا قادر هستیم به یک شی link  کنیم و حتما اشیا باید دارای یک شی parent  باشند,چنانچه link ها به بیش از یک شی باشد , حین ایجاد نمودن create assembly بهerror  بر                   می خوریم.





 

create assembly دارای پارامتر های خاص خود خواهد بود که به ترتیب از این پارامترها برای مدیریت بهتر می توان استفاده نمود.

با ایجاد نمودن یک create assembly  و همچنین با رفتن به قسمت  modify    می توانیم تغییراتی بر روی پارامتر موجود در  create assembly ایجاد نماییم .





در داخل panel modify   دسته پارامترهای skin pose  را در اختیار داریم.

وقتی قرار است mesh  , شی مربوطه را از طریق modifier  , skin بر روی bone  های شی مورد نظر مقید کنیم ,همیشه حالتی را برای  Character  تنظیم می نماییم که در این کشیدگی mesh و تنظیم شدن mesh  Character بر روی bone  به نحو مطلوبی صورت بگیرد که غالبا Character ها را دستانشان را باز می کنند.



بعضا در شرایطی ,حین انیمیت نمودن کارکترمان ,  mesh شی مورد نظر دچار مشکلات ضایعاتی می شود و حین انیمیت شدن شی, mesh شی مربوطه دارای فرم اولیه و استانداردی که از طریق  modifier skin  تنظیم شده را دیگر دارا نمی باشد, در این شرایط ما می توانیم از این سه پارامتر استفاده نماییم برای اعمال دقت بیشتر و رفع مشکلات :

 

ما از پارامتر های موجود در این قسمت هم قبل از اختصاص دادن modifier skin و هم بعد از اختصاص دادن آن می توانیم استفاده کنیم .

با ایجاد نمودن یک فرم و چنانچه همین فرم برای کارکتر مورد نظرمان در نظر بگیریم و با فعال نمودن گزینه set  از قسمت skin pose mode از حالت اولیه خود خارج و به شکل زیر تغییر شکل می دهد .

 

پس modifier skin  از این به بعد vertex weigh   های خودش را ,و تنظیمات خود را بر حسب همین pose  که در این فریم set  کردیم تنظیم خواهد کرد.

 

وظیفه گزینه assume skin pose  این می باشد که موقعیت skin pose  را به فریمهای متفاوتی در داخل track bar,  انتقال دهیم .

 

زمانیکه ازskin pose mode    استفاده می کنیم این اجازه را برای ما فراهم میکند که حالت, شی مربوطه را refine  کنیم به صورت دستی تغییراتی را بر روی حالت شی ایجاد نماییم.

در اصل برای bone  ها موقعیتی ایجاد کنیم که این تغییر موقعیت تبدیل شود  به همان pose اولیه برای bon stracter ها و نهایتا برای اختصاص داده شدن weigh , modifier skin   ,بعد از اتمام تغییرات می توان ویرایش این قسمت را به اتمام برسانیم.
تاریخچه ای از تری دی مکس...
ما را در سایت تاریخچه ای از تری دی مکس دنبال می کنید

برچسب : آموزش تری دی مکس,آموزش تری دی مکس در معماری,آموزش تری دی مکس رایگان,آموزش تری دی مکس در معماری pdf,آموزش تری دی مکس pdf,آموزش تری دی مکس معماری,آموزش تری دی مکس 2013,آموزش تری دی مکس 2014,آموزش تری دی,آموزش تری دی مکس 2012, نویسنده : c3dmaxlearnd بازدید : 198 تاريخ : سه شنبه 4 آبان 1395 ساعت: 4:55